معرفی روحیات و قواعد مردم کشور چین (بخش سوم)

متن کامل

در این مقاله به معرفی روحیات و عقاید مردم کشور چین می پردازیم.

طبقه بندی اجتماعی

اختلاف طبقاتی در اوایل سال ۲۲۱ در اولین سلسله چین در جامعه چین ظهور یافت. در رأس جامعه حاکم امپراتور بود که قدرت اصلی را در دست داشت، و پس از مشاوران وی بودند که نسبت به طبقه های بعدی، اشراف و ژنرال های نظامی برتریت داشتند. بازرگانان و هنرمندان طبقه بعدی را تشکیل می دادند و در انتهای زنجیر، دهقانان و بردگان قرار داشتند.

پس از انقلاب چین در سال ۱۹۴۹، وقتی مائو زدونگ جمهوری خلق چین را تشکیل داد، کمونیسم به دولت جدید تبدیل شد. در تئوری، نهاد کمونیسم برای ایجاد جامعه ای بی طبقه و ریشه کن کردن به اصطلاح “طبقات حاکم” در نظر گرفته شده بود.

اگرچه اوضاع اقتصادی و سیاسی در چین در چند دهه گذشته تغییر کرده و شکاف بین ثروتمندان و فقرا را گسترش داده است.

اهمیت “آبرو

آبرو؛ مفهومی مهم در جامعه چین است و می توان آن را به عنوان “افتخار”، “شهرت خوب” یا “احترام” ترجمه کرد.

چهار نوع آبرو وجود دارد:

  1. )Diu-mian-ziزمانی که اعمال یا اقدامات یک شخص در معرض دید مردم قرار می گیرد.

  2. )Gei-mian-ziشامل رفتار احترام آمیز با افراد است.

  3. ) Liu-mian-ziبا دوری از اشتباهات و نشان دادن خرد در عمل ایجاد می شود.

  4. ) Jiang-mian-ziاین زمانی است که حیثیت یک فرد از طریق دیگران افزایش می یابد، برای مثال کسی از شما در حضور دیگران تعریف و تمجید می کند.

بسیار مهم است که در همه حال از بی آبرویی خودداری کنید. بنابراین، انتقاد عمومی یا شرمنده کردن افراد در چین جایز نیست.

جمع گرایی و فردگرایی

به طور کلی، چینی ها یک جامعه جمعی هستند و نیاز به وابستگی گروهی دارند، خواه به خانواده، مدرسه، تیم کاری یا کشور.

چینی ها در هر زمان با ادب و نزاکت رفتار می کنند و کاری نمی کنند که باعث خجالت دیگران شود.

افراد معمولاً احساسات خود را به خاطر منافع گروهی نادیده می گیرند. نمود این رفتار به صورت سکوت در جلسات مشاهده می شود. اگر کسی با آنچه شخص دیگری می گوید مخالف باشد، به جای مخالفت علنی، ساکت می ماند. این رفتار به شخص مقابل اعتبار می بخشد، در حالی که بحث و مخالفت ممکن است به اعتبار هر دو لطمه بزند.

نقش های جنسیتی

از نظر تاریخی، زنان همواره نسبت به مردان نقشی فرعی داشته اند، گرچه در خانواده دارای قدرت هستند. کنفوسیوس گرایی در سرکوب زنان نقش داشته است زیرا در این دیدگاه زنان بعنوان دارایی مردان دیده می شدند، ابتدا برای پدر و سپس برای همسر خود.

سنت بستن پا نیز نماد دیگری از قدرت مردان در برابر زنانی بوده است که از همان اوایل زندگی با این عمل عملا فلج می شدند. در اوایل قرن بیستم این عمل ممنوع اعلام شد.

نقش زنان در قرن بیستم به ویژه پس از تأسیس جمهوری مردمی، هنگامی که برابری جنسیتی جدی شد، تغییر یافت. با این حال، ایدئولوژی قوی کنفوسیسیسم که زنان را جنس ضعیف معرفی می کند، هنوز هم در برخی جوامع حاکم است.

امروزه، گرچه زنان از مزایای بیشتری برخوردار هستند و نقش هایی که به طور سنتی توسط مردان در پزشکی، داروسازی، آموزش و علوم به عهده گرفته می شدند، را بر عهده می گیرند، اما هنوز هم برای دستیابی به مقام های اجرایی بالاتر در تلاش هستند.

قوانین اجتماعی

سیاست تک فرزندی که در سال ۱۹۷۹ برای مهار جمعیت در حال رشد کشور معرفی شد، در جامعه ای که به طور سنتی، فرزند پسر مورد علاقه زنان است مشکل ایجاد کرد.

این امر باعث شد در گذشته نوزادان دختر طرد و یا حتی در شیرخوارگی کشته شوند، اگرچه اکنون فرزند دختر در جامعه قابل قبول تر شده است.

به زنان آموخته می شود که برای داشتن فرزند شاد باید در طول دوران بارداری خود روحیه خود را حفظ کنند. پس از زایمان، از آنجا که مادر و فرزند هر دو در وضعیت جسمی ضعیفی به سر می برند، معمولاً یک دوره استراحت یک ماه برای مادر در نظر گرفته می شود.

منبع : charbzaban

 

جهت سفارش تک یا عمده در فروشگاه شهر زبان پارسا با شماره های 09190888904 و 02166174981 تماس بگیرید.(تلگرام , واتس آپ)

تعداد بازدید: 317
سایر اطلاعات
برای اطلاعات بیشتر به لینک مقابل مراجعه کنید: www.shahrezaban.com

نظرات

فروشگاه اینترنتی شهر زبان پارسا
کتابفروشی اینترنتی شهر زبان شامل فروش انواع کتاب های زبان انگلیسی، کتاب زبان آلمانی، کتاب زبان فرانسوی، اسپانیایی، ترکی استانبولی و ... برای تمام سنین می باشد.
خرید اینترنتی کتاب زبان و فروش آنلاین کتاب، فروشگاه اینترنتی کتاب، بانک کتاب زبان، فروشگاه کتاب زبان انگلیسی, خرید آنلاین کتاب زبان با تخفیفات ویژه در فروشگاه شهر زبان

با تشکر از انتخابتان مدیریت فروشگاه شهر زبان پارسا

خرید کتاب زبان

مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×