معرفی نکاتی که توریست ها نباید انجام دهند (بخش دوم)

متن کامل

در این مقاله به شما خواهیم گفت که به عنوان توریست هرگز این کارها را انجام ندهید.

مسافرت با اجناس تقلبی: اگر ساعت رولکس تقلبی و غیر اصل دستتان می کنید بهتر است قبل از سفر به اروپا آن را در خانه بگذارید! در فرانسه گردشگران به خاطر وارد کردن کالاهای تقلبی به این کشور ۳۰۰ هزار یورو (۳۳۴۰۰۰ دلار) جریمه می شوند. کشورهای دیگر مثل اتریش، ایرلند و کرواسی هم در این مساله به همین اندازه سختگیرند.

پاره کردن ارز: در کشور ترکیه باید شش دانگ حواستان به پولتان باشد. پاره کردن یا مچاله کردن پول های این کشور بین شش ماه تا سه سال حبس دارد.

پوشیدن بیکینی: در بسیاری از مناطق اروپا مثل جزیره اسپانیایی مایورکا و شهرهای هوار و اسپلیت کرواسی قانونی وجود دارد که طبق آنها تردد در خیابان ها با بیکینی و یا مایو ممنوع است. در واقع شما فقط می توانید کنار ساحل با این پوشش ظاهر شوید و اگر جایی دور از ساحل با لباس شنا دیده شوید جریمه خواهید شد؛ حتی اگر در مایورکای اسپانیا باشید که تفرجگاه های تفریحی اش کاملا به مشرف به دریاست.

اجابت مزاج در اقیانوس: عجیب است ولی واقعا چنین قانونی وجود دارد! کشور پرتغال قوانین عجیب و غریبی در این مورد دارد که بر اساس آن کسی که از اقیانوس به عنوان دستشویی استفاده کند دستگیر می شود! سوال اینجاست اصلا چطور قرار است بفهمند کسی چنین کاری کرده؟!

پوشیدن لباس شنای گشاد: اگر قرار است در فرانسه به استخر عمومی بروید باید لباس شنا کاملا اندازه و فیت تنتان کنید نه لباس گشاد.

بی نزاکتی و بد رفتاری: ورودی های مرکز شهر هوار کرواسی با عباراتی مثل پولتان را نگه دارید و از هوار لذت ببرید به گردشگران خوش آمد می گویند و به طور گرافیکی جزئیات تخلفات و مجازات های مربوطه را شرح می دهند. در این شهر بالاترین جریمه ۷۰۰ یورو (۷۷۸ دلار) برای مصرف مشروبات الکلی، غذا خوردن و یا خوابیدن در ملا عام است.

سلفی گرفتن: در اروپا بهتر است از شخص دیگری بخواهید از شما عکس بگیرد چون سلفی گرفتن ممنوع است! در شهر میلان ایتالیا اخیرا استفاده از مونوپاد یا همان دسته های سلفی ممنوع شده. علاوه بر این استفاده از بطری های شیشه ای و خرید از فست فود فروشی های سیار نیز مجاز نیست. این اقدامات در جهت کاهش رفتارهای ضد اجتماعی و زباله ریزی انجام می شوند.

پوشیدن کفش پاشنه بلند در اماکن تاریخی: موقع سفر به کشورهای اروپایی لباس های فانتزی تان را برای شام خوردن و رستوران رفتن نگه دارید چون پوشیدن کفش پاشنه بلند در برخی از مکان های باستانی یونان مثل آکروپولیس (Acropolis) ممنوع است.

رانندگی کردن با کفش صندل: برای رانندگی در اروپا حتما باید کفش مناسبی بپوشید. در اسپانیا پوشیدن صندل یا دمپایی لا انگشتی موقع رانندگی جرم محسوب می شود و ۲۰۰ یورو (۲۲۲ دلار) جریمه به همراه دارد.

پیاده روی و کوهنوردی با بدن برهنه: در سال ۲۰۱۱، دادگاهی در سوئیس پیاده روی و کوهنوردی بدون لباس را غیر قانونی اعلام کرد. این مساله زمانی اتفاق افتاد که یک توریست آلمانی برهنه در حال گردش و پیاده روی از کنار بساط پیک نیک یک خانواده در اطراف کوه های آلپ رد شد.

تمام شدن سوخت: اگر قرار است در اتوبان های آلمان رانندگی کنید باید از قبل از پر بودن مخزن سوختتان مطمئن باشید چون تمام کردن سوخت غیر قانونی است و جریمه دارد.

بوسیدن در ایستگاه قطار: رومانیک بودن و بوسیدن همدیگر در ایستگاه های قطار منچستر، انگلیس (به تازگی) و فرانسه (از سال ۱۹۱۰) ممنوع است چون این کار باعث جلوی رفت و آمد مسافران و حرکت به موقع قطار را می گیرد.

رانندگی بدون داشتن دستگاه سنجش الکل: در کشورهای اروپایی رانندگی کردن بدون همراه داشتن دستگاه تنفسی سنجش الکل (Breathalyzer) ممنوع است. با اینکه قانون جریمه نقدی ۱۱ یورو (۱۲ دلار) در محل انجام نمی شود اما این مورد هنوز هم خلاف قانون است.

عبور غیر مجاز: کشورآلمان در مورد ایمنی جاده ها و خیابان هایش بسیار جدی است. یک قانون اجتماعی مشترک در همه جای آلمان وجود دارد و آن هم عدم عبور افراد پیاده از خیابان قبل از سبز شدن چراغ است. در صورتی که این قانون را نادیده بگیرید بین ۵ تا ۱۰ یورو (۵ تا ۱۱ دلار) جریمه می شوید.

مصرف مشروب در محیط های عمومی: طیف وسیعی از قوانین سخت گیرانه در سراسر جزیره اسپانیایی مایورکا وجود دارد. گردشگران و افراد محلی این منطقه در صورت مصرف مشروبات الکلی در خیابان، تا ۶۰۰ یورو (۶۶۷ دلار) جریمه می شوند.

تاکسی گرفتن در صورت بیمار بودن: طبق قانون بهداشت عمومی (کنترل بیماری) انگلیس که در سال ۱۹۸۴ رسید، اگر کسی به بیماری خاصی مبتلا باشدکه حتما باید به مراکز مرتبط مراجعه کند، قبل از سوار شدن به تاکسی باید این مساله را با راننده در میان بگذارد تا او تصمیم بگیرد که مسافر را به مقصد برساند یا خیر. خب، حدستان چیست؟ بله! به احتمال زیاد به مقصد نمی رسید!

منبع  : charbzaban

 

جهت سفارش تک یا عمده در فروشگاه شهر زبان پارسا با شماره های 09190888904 و 02166174981 تماس بگیرید.(تلگرام , واتس آپ)

تعداد بازدید: 91
سایر اطلاعات
برای اطلاعات بیشتر به لینک مقابل مراجعه کنید: www.shahrezaban.com

نظرات

فروشگاه اینترنتی شهر زبان پارسا
کتابفروشی اینترنتی شهر زبان شامل فروش انواع کتاب های زبان انگلیسی، کتاب زبان آلمانی، کتاب زبان فرانسوی، اسپانیایی، ترکی استانبولی و ... برای تمام سنین می باشد.
خرید اینترنتی کتاب زبان و فروش آنلاین کتاب، فروشگاه اینترنتی کتاب، بانک کتاب زبان، فروشگاه کتاب زبان انگلیسی, خرید آنلاین کتاب زبان با تخفیفات ویژه در فروشگاه شهر زبان

با تشکر از انتخابتان مدیریت فروشگاه شهر زبان پارسا

خرید کتاب زبان

مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×